Een heel dom stuk

hatch_bakuria.jpgIk moet u echt even wijzen op dit hele domme stuk over Rusland uit The Washington Times, huisorgaan van de neo-cons. En naar Konstantin die het fileert. Dit stuk is op zoveel niveaus dom, dat ik niet weet waar te beginnen.

De grap is: de schrijver van dit artikel is de Georgiër Tsotne Bakuria, was niet zo lang geleden een voorman van de zeer pro-Russische, abject corrupte partij ‘Wedergeboorte’ van  smokkelbaron Abazjidze. In 2003 maakte dezelfde schrijver overuren om de Rozenrevolutie tegen te werken, die Amerika’s favoriete schoonzoon Saakasjvili aan de macht bracht. En kijk nu eens hoe succesvol hij zich bij de Amerikaanse neo-cons inlikt. Die Georgiërs toch, echte Ostap Benders. Maar of Dick Cheney met dit soort lieden het Russisch gevaar intoomt? 

(Aha, de Georgische ambassadeur wees The Washington Times al in september fijntjes op het troebele verleden van de heer Bakuria. Dat heeft kennelijk niet geholpen.)

    • Coen van Zwol