Vliegen naar Rhodos

Wij gingen midden in de nacht met een busje naar het vliegveld. Het was in Schiphol. Toen we er waren moesten we de koffers op de band leggen. Mama en papa moesten hun paspoort heel veel keer laten zien.

Toen mochten we in het vliegtuig. We gingen naar Rhodos. De bungelows daar waren ze aan het verbouwen. Toen moesten we in een kamer slapen. En 's avonds gingen we lekker eten. Behalve Pascal en Christine. Want Pascal was ziek. Overdag gingen we zwemmen en we hebben ook geluncht met papa en mama.

De volgende dag gingen papa en zijn vriend een ander huisje zoeken. Er waren wel huisjes, maar ze waren te klein. Toen bleven we in de kamer. We gingen ook naar het strand. We hadden appels en appelsap meegenomen en maakten een kuil. We zijn ook een keer op een boot geweest. De laatste dag gingen we uit eten. Dat was leuk. De volgende de dag moesten we naar huis, want ik moest weer naar school.

Eigen vakantienieuws van Eva Huysman, 7 jaar, uit Hoek van Holland