Protest tegen moord op rechter

Protest illegalen marseille. Illegale immigranten kamperen voor een ambtsgebouw in Marseille, in het zuiden van Frankrijk, om legalisering van hun status te vragen. Zeventig families kamperen sinds begin april bij de gebouwen van de Franse immigratiedienst om aandacht voor hun positie te vragen in de hoop een verblijfsvergunning te krijgen. Het Franse parlement heeft gisteren ingestemd met een strengere immigratiewet. Foto AFP Illegal immigrants camp in front of the prefecture of Marseille, southern France, 18 May 2006, to ask legalization of their status. Same 70 families have been camping since the beginning of April the old buildings of the Office of the international migrations (OMI) in Marseille in order to obtain their papers. AFP PHOTO GERARD JULIEN
Protest illegalen marseille. Illegale immigranten kamperen voor een ambtsgebouw in Marseille, in het zuiden van Frankrijk, om legalisering van hun status te vragen. Zeventig families kamperen sinds begin april bij de gebouwen van de Franse immigratiedienst om aandacht voor hun positie te vragen in de hoop een verblijfsvergunning te krijgen. Het Franse parlement heeft gisteren ingestemd met een strengere immigratiewet. Foto AFP Illegal immigrants camp in front of the prefecture of Marseille, southern France, 18 May 2006, to ask legalization of their status. Same 70 families have been camping since the beginning of April the old buildings of the Office of the international migrations (OMI) in Marseille in order to obtain their papers. AFP PHOTO GERARD JULIEN AFP