Marokkaanse zandduin

Marokkaanse zandduin Ik ben in de voorjaarsvakantie naar Marokko geweest . Ik ben met een jeep door de Sahara gecrost, het was hèèl vet cool leuk. We dronken elke dag muntthee. Het was heel lekker. We waren er tien dagen. In de woestijn hebben we ook geslapen. We zijn er op dromedarissen heengegaan, dat was heel warm. Ik zat met Linn op een dromedaris, en we schommelden heel erg. We zijn ook van de zandduinen afgerold. Toen ik in Utrecht kwam zat er nog zand tussen mijn tenen en oren. We zaten ook in een hotel met een zwembad. Er werd ook muziek gemaakt met trommels en een soort gitaar. We gingen met het vliegtuig. Eigen vakantienieuws van Geesje Burgering, 8 jaar, uit Utrecht Burgering, Geesje

Ik ben in de voorjaarsvakantie naar Marokko geweest . Ik ben met een jeep door de Sahara gecrost, het was hèèl vet cool leuk. We dronken elke dag muntthee. Het was heel lekker. We waren er tien dagen. In de woestijn hebben we ook geslapen. We zijn er op dromedarissen heengegaan, dat was heel warm. Ik zat met Linn op een dromedaris, en we schommelden heel erg. We zijn ook van de zandduinen afgerold. Toen ik in Utrecht kwam zat er nog zand tussen mijn tenen en oren. We zaten ook in een hotel met een zwembad. Er werd ook muziek gemaakt met trommels en een soort gitaar. We gingen met het vliegtuig.

Eigen vakantienieuws van Geesje Burgering, 8 jaar, uit Utrecht