Ivan Basso passeert scheve toren Pisa

Ivan Basso passeert scheve toren Pisa Pisa, 19 mei. De Italiaanse klassementsleider Ivan Basso bij de scheve toren van Pisa, op weg naar de tweede tijd in de tijdrit van gisteren in de Ronde van Italië. De Duitse winnaar Jan Ullrich legde de 50 kilometer af in 58.48 minuut, 28 seconden sneller dan Basso. De Nederlander Stef Clement (Bouygues Telecom) werd verrassend twaalfde. Foto AP Italy's Ivan Basso, wearing the pink jersey of overall leader, pedals by Pisa's leaning tower on his way to clock the second fastest time in the individual time trial during the 11th stage of the Giro, Tour of Italy cycling race, in Pisa, Italy, Thursday May 18, 2006. (AP Photo/Fabio Muzzi)
Ivan Basso passeert scheve toren Pisa Pisa, 19 mei. De Italiaanse klassementsleider Ivan Basso bij de scheve toren van Pisa, op weg naar de tweede tijd in de tijdrit van gisteren in de Ronde van Italië. De Duitse winnaar Jan Ullrich legde de 50 kilometer af in 58.48 minuut, 28 seconden sneller dan Basso. De Nederlander Stef Clement (Bouygues Telecom) werd verrassend twaalfde. Foto AP Italy's Ivan Basso, wearing the pink jersey of overall leader, pedals by Pisa's leaning tower on his way to clock the second fastest time in the individual time trial during the 11th stage of the Giro, Tour of Italy cycling race, in Pisa, Italy, Thursday May 18, 2006. (AP Photo/Fabio Muzzi) Associated Press