Ericcsonyslider

sony.ericcson.W850.jpgDe Walkman-telefoons van Sony Ericcson zijn een hit. In een paar maanden tijd zijn al miljoenen exemplaren verkocht van de mobieltjes met mp3-speler en digitale camera. Om dit succes verder uit te bouwen, komt het bedrijf met een nieuwe Walkman-telefoon, de W850i.

Het slider mobieltje heeft opnieuw een 2.0 megapixel camera en wordt geleverd met een geheugenkaart van 1 gigabyte. Dit geheugen valt uit te breiden tot 4 gigabyte, goed voor zo’n duizend nummers. Het mobieltje heeft verder UMTS-mogelijkheden voor snelle downloads en videogesprekken.

Ook leuk is de nieuwe dienst TrackID. Hiermee kun je een fragment van een nummer opnemen en versturen naar een muziekdatabase. Die onderzoekt vervolgens welk nummer het is. De telefoon, verkrijgbaar in zwart en wit, is vanaf september in Nederland te koop. De prijs is nog niet bekend.