The Libertine

The Libertine Nette biopic over de engelsman John Wilmot, graaf van Rochester (1647-1680), schrijver van satires en scabreuze verzen, fraai vormgegeven door Ban van os, die zelfs de modder pittoresk maakt. Met Johnny Depp als de graaf, John Malkovich als de Engelse koning Charles II, aan wiens hof de graaf zich zowel onmisbaar als onmogelijk maakte, en Samantha Morton als actrice die dankzij Wilmot de grootste van haar tijd wordt. The Libertine. Regie: Laurence Dunmore. Met: Johnny Depp, Samantha Morton, John Malkovich Tom Hollander. In: 10 bioscopen. Scene uit de film The Libertine FOTO: A-Film Johnny Depp A-Filmq

Nette biopic over de engelsman John Wilmot, graaf van Rochester (1647-1680), schrijver van satires en scabreuze verzen, fraai vormgegeven door Ban van os, die zelfs de modder pittoresk maakt. Met Johnny Depp als de graaf, John Malkovich als de Engelse koning Charles II, aan wiens hof de graaf zich zowel onmisbaar als onmogelijk maakte, en Samantha Morton als actrice die dankzij Wilmot de grootste van haar tijd wordt.

The Libertine. Regie: Laurence Dunmore. Met: Johnny Depp, Samantha Morton, John Malkovich Tom Hollander. In: 10 bioscopen.