Televisie Overige Films

Meet Joe Black (Martin Brest, 1998, VS). De erudiete mediamagnaat Anthony Hopkins doet er drie uur over om waardig te sterven in film die ongemakkelijk laveert tussen tragische en komische noten. Ondertussen mag hij een nieuwsgierige Magere Hein (Brad Pitt) rondleiden in de mensenwereld. Net5, 20.30-23.55u.

Clear and Present Danger (Philip Noyce, 1994, VS). Na Patriot Games de tweede verfilming van een boek van Tom Clancy waarin Harrison Ford de rol speelt van CIA-agent Jack Ryan. Uitstekende thriller betreft de strijd tegen Colombiaanse drugsbaronnen. Veronica, 20.35-23.10u.

Toutes peines confondues (Michel Deville, 1991, Fr). Regisseur van La lectrice speelt geraffineerd spel met de kijker in psychologisch drama over strijd tussen rechercheur Patrick Bruel en dubieuze zakenman Jacques Dutronc. Een fijnzinnige verkenning van de flinterdunne grens tussen Goed en Slecht. TV5, 21.00-22.45u.