Rondom Shakespeare

Rondom Shakespeare Al jarenlang spelen Gijs Scholten van Aschat en Pierre Bokma samen een Shakespeare-programma, op bestelling, tussen de schuifdeuren. Nu spelen ze voor het eerst in een regulier theater, een benefietvoorstelling ten bate van de verbouwing van theater De Lieve Vrouw in Amersfoort. Samen doen ze scènes uit Othello, Hamlet, Romeo en Julia, Richard II en Richard III en ook sonetten zullen de revue passeren. Ook behandelen de twee Shakespeares tijd en leven. 22 mei De Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13, Amersfoort, 033-4226555 of www.lievevrouw.nl. Foto Leo van Velzen Den Haag,08/06/04. Acteur Gijs Scholten van Aschat met de "Albert van Dalsum" ring. Foto Leo van Velzen/Nrc.Hb.
Rondom Shakespeare Al jarenlang spelen Gijs Scholten van Aschat en Pierre Bokma samen een Shakespeare-programma, op bestelling, tussen de schuifdeuren. Nu spelen ze voor het eerst in een regulier theater, een benefietvoorstelling ten bate van de verbouwing van theater De Lieve Vrouw in Amersfoort. Samen doen ze scènes uit Othello, Hamlet, Romeo en Julia, Richard II en Richard III en ook sonetten zullen de revue passeren. Ook behandelen de twee Shakespeares tijd en leven. 22 mei De Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13, Amersfoort, 033-4226555 of www.lievevrouw.nl. Foto Leo van Velzen Den Haag,08/06/04. Acteur Gijs Scholten van Aschat met de "Albert van Dalsum" ring. Foto Leo van Velzen/Nrc.Hb. Velzen, Leo van

Al jarenlang spelen Gijs Scholten van Aschat en Pierre Bokma samen een Shakespeare-programma, op bestelling, tussen de schuifdeuren. Nu spelen ze voor het eerst in een regulier theater, een benefietvoorstelling ten bate van de verbouwing van theater De Lieve Vrouw in Amersfoort. Samen doen ze scènes uit Othello, Hamlet, Romeo en Julia, Richard II en Richard III en ook sonetten zullen de revue passeren. Ook behandelen de twee Shakespeares tijd en leven.

22 mei De Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13, Amersfoort, 033-4226555 of www.lievevrouw.nl.