Roesski Boemer: flashfoto’s van Oleg K.

Oleg heeft weer zo’n prachtig flashfoto-essay gemaakt, na eerder deze over Tsjernobyl en deze over voetbal. (En deze over vrouwen, en deze over gelovigen) Dat is het helemaal voor fotografen tegenwoordig, kijk hier bijvoorbeeld maar. Even geduld bij het opladen, het is het wachten waard. Ik zweer u! U kon al vermoeden dat het over AvtoVaz in Toljatti gaat, home of

autopuin.jpgOleg heeft weer zo’n prachtig flashfoto-essay gemaakt, na eerder deze over Tsjernobyl en deze over voetbal. (En deze over vrouwen, en deze over gelovigen) Dat is het helemaal voor fotografen tegenwoordig, kijk hier bijvoorbeeld maar. Even geduld bij het opladen, het is het wachten waard. Ik zweer u!

U kon al vermoeden dat het over AvtoVaz in Toljatti gaat, home of the Lada. Ofwel over ’Roesski Boemer‘, de Russische BMW. 

 Hier is ‘ie nogmaals: Ruslands trots van lopende band tot directiekamer, van tank tot raceauto. Persoonlijk ga ik meer voor de Russische Mercedes, zoals deze hiernaast, in het wild geknipt in Moskou.

 

 

 

    • Coen van Zwol