Rembrandt

Rembrandt Van 1639 tot 1658 woonde Rembrandt in het pand waarin Museum het Rembrandthuis is gevestigd. In het 400ste geboortejaar van de kunstenaar geeft een expositie met zo'n 50 schilderijen en evenzoveel prenten en tekeningen een beeld van de bewoners en de mensen die er kwamen. Ook de stilistische ontwikkeling van Rembrandt; van de artistieke keuzes die hij maakte en de experimenten die hij deed komen aan bod. R Rembrandt: zoektocht van een genie t/m 2 juli Museum Het Rembrandthuis, Jodenbreestraat 4, Amsterdam. Dag 10-17u, vr 10-21u
Rembrandt Van 1639 tot 1658 woonde Rembrandt in het pand waarin Museum het Rembrandthuis is gevestigd. In het 400ste geboortejaar van de kunstenaar geeft een expositie met zo'n 50 schilderijen en evenzoveel prenten en tekeningen een beeld van de bewoners en de mensen die er kwamen. Ook de stilistische ontwikkeling van Rembrandt; van de artistieke keuzes die hij maakte en de experimenten die hij deed komen aan bod. R Rembrandt: zoektocht van een genie t/m 2 juli Museum Het Rembrandthuis, Jodenbreestraat 4, Amsterdam. Dag 10-17u, vr 10-21u

Van 1639 tot 1658 woonde Rembrandt in het pand waarin Museum het Rembrandthuis is gevestigd. In het 400ste geboortejaar van de kunstenaar geeft een expositie met zo'n 50 schilderijen en evenzoveel prenten en tekeningen een beeld van de bewoners en de mensen die er kwamen. Ook de stilistische ontwikkeling van Rembrandt; van de artistieke keuzes die hij maakte en de experimenten die hij deed komen aan bod. R

Rembrandt: zoektocht van een genie t/m 2 juli Museum Het Rembrandthuis, Jodenbreestraat 4, Amsterdam. Dag 10-17u, vr 10-21u