Purper 100

Purper 100 Cabaretgroep Purper viert zijn 25-jarig bestaan met de jubileumshow Purper 100. Naast initiator Frans Mulder staan Erik Brey, Jos Brink, Tony Neef en een aantal mystery guests op het podium. Er wordt veel gezongen – vooral succesnummers uit vorige voorstellingen. Een hoogtepunt is Requiem, een op stemmige muziek gezet gedicht van Ed Hoornik („te Middelharnis is een kind verdronken”). Deze feestelijke Purper-editie is een toonbeeld is van gedistingeerd amusement. Tournee t/m 20 juni en volgend seizoen. Inl www. purper. Foto Nick van Ormondt Purper foto Nick van Ormondt
Purper 100 Cabaretgroep Purper viert zijn 25-jarig bestaan met de jubileumshow Purper 100. Naast initiator Frans Mulder staan Erik Brey, Jos Brink, Tony Neef en een aantal mystery guests op het podium. Er wordt veel gezongen – vooral succesnummers uit vorige voorstellingen. Een hoogtepunt is Requiem, een op stemmige muziek gezet gedicht van Ed Hoornik („te Middelharnis is een kind verdronken”). Deze feestelijke Purper-editie is een toonbeeld is van gedistingeerd amusement. Tournee t/m 20 juni en volgend seizoen. Inl www. purper. Foto Nick van Ormondt Purper foto Nick van Ormondt Ormondt, Nick van

Cabaretgroep Purper viert zijn 25-jarig bestaan met de jubileumshow Purper 100. Naast initiator Frans Mulder staan Erik Brey, Jos Brink, Tony Neef en een aantal mystery guests op het podium. Er wordt veel gezongen – vooral succesnummers uit vorige voorstellingen. Een hoogtepunt is Requiem, een op stemmige muziek gezet gedicht van Ed Hoornik („te Middelharnis is een kind verdronken”). Deze feestelijke Purper-editie is een toonbeeld is van gedistingeerd amusement.

Tournee t/m 20 juni en volgend seizoen. Inl www. purper.