Opening Night

Opening Night Opening Night door Toneelgroep Amsterdam en NTGent is gebaseerd op de film uit 1977 en gaat over een toneelgroep in de bange weken voor een première. Bovenop de gebruikelijke crises komt de persoonlijke crisis van Myrtle, die haar rol van ouder wordende vrouw saboteert, uit angst op haar te lijken. Regisseur Ivo van Hove speelt met de verwarring tussen fictie en werkelijkheid en heeft een topcast met o.a. Jacob Derwig, Fedja van Huêt en Elsie de Brauw. T/m 27 mei Schouwburg, Amsterdam 020-5318484 of www.toneelgroepamsterdam.nl Foto Jan Versweyveld Versweyveld, Jan

Opening Night door Toneelgroep Amsterdam en NTGent is gebaseerd op de film uit 1977 en gaat over een toneelgroep in de bange weken voor een première. Bovenop de gebruikelijke crises komt de persoonlijke crisis van Myrtle, die haar rol van ouder wordende vrouw saboteert, uit angst op haar te lijken. Regisseur Ivo van Hove speelt met de verwarring tussen fictie en werkelijkheid en heeft een topcast met o.a. Jacob Derwig, Fedja van Huêt en Elsie de Brauw.

T/m 27 mei Schouwburg, Amsterdam 020-5318484 of www.toneelgroepamsterdam.nl