Neko Case

Neko Case Folkzangeres met punkneigingen groeide in Seattle op met de grunge van Nirvana en zingt met een overtuiging die meer met een fakkelballades zingende Dusty Springfield of Patsy Cline te maken heeft dan met een bescheiden folkmeisje. Intrigerende liedjes van haar album Fox Confessor Brings The Flood zoals Margaret VS. Pauline (de één verloor haar sweater, de ander drie vingers) laten Neko Case horen als een boeiend verhalenverteller met een scherp randje. 19 mei Nighttown, Rotterdam, 20 mei paradiso, Amsterdam.

Folkzangeres met punkneigingen groeide in Seattle op met de grunge van Nirvana en zingt met een overtuiging die meer met een fakkelballades zingende Dusty Springfield of Patsy Cline te maken heeft dan met een bescheiden folkmeisje. Intrigerende liedjes van haar album Fox Confessor Brings The Flood zoals Margaret VS. Pauline (de één verloor haar sweater, de ander drie vingers) laten Neko Case horen als een boeiend verhalenverteller met een scherp randje.

19 mei Nighttown, Rotterdam, 20 mei paradiso, Amsterdam.