Hannes Wallrafen

Hannes Wallrafen Verhalen vertellen heet de overzichtsexpositie van Hannes Wallrafen (1951, Mönchen-Gladbach) en dat is een welgekozen titel die precies verwoordt waarover Wallrafen ruim dertig jaar lang heeft gefotografeerd. Van zijn vroege sociaal (zwart-witte) reportages over krakers en krakersrellen, over mijnstakingen in Engeland, rumoer in Chili, armoede in India, opkrabbelen in Vietnam tot zijn latere betrokken kleurenseries. Hannes Wallrafen, Verhalen Vertellen t/m 4 juni Nederlands Fotomuseum, Witte de Withstraat 63, Rotterdam. Di-zo 11-17u oude vieze kapotte koffie kopjes stilleven beeldassociatie Nederland 1995 stillevenserie in zwart-wit 'de Dingen' verschenen in boekvorm in '96 isbn 90 90099 73 5 4*5 zw neg foto: Hannes Wallrafen/Hollandse Hoogte
Hannes Wallrafen Verhalen vertellen heet de overzichtsexpositie van Hannes Wallrafen (1951, Mönchen-Gladbach) en dat is een welgekozen titel die precies verwoordt waarover Wallrafen ruim dertig jaar lang heeft gefotografeerd. Van zijn vroege sociaal (zwart-witte) reportages over krakers en krakersrellen, over mijnstakingen in Engeland, rumoer in Chili, armoede in India, opkrabbelen in Vietnam tot zijn latere betrokken kleurenseries. Hannes Wallrafen, Verhalen Vertellen t/m 4 juni Nederlands Fotomuseum, Witte de Withstraat 63, Rotterdam. Di-zo 11-17u oude vieze kapotte koffie kopjes stilleven beeldassociatie Nederland 1995 stillevenserie in zwart-wit 'de Dingen' verschenen in boekvorm in '96 isbn 90 90099 73 5 4*5 zw neg foto: Hannes Wallrafen/Hollandse Hoogte Hollandse Hoogte

Verhalen vertellen heet de overzichtsexpositie van Hannes Wallrafen (1951, Mönchen-Gladbach) en dat is een welgekozen titel die precies verwoordt waarover Wallrafen ruim dertig jaar lang heeft gefotografeerd. Van zijn vroege sociaal (zwart-witte) reportages over krakers en krakersrellen, over mijnstakingen in Engeland, rumoer in Chili, armoede in India, opkrabbelen in Vietnam tot zijn latere betrokken kleurenseries.

Hannes Wallrafen, Verhalen Vertellen t/m 4 juni Nederlands Fotomuseum, Witte de Withstraat 63, Rotterdam. Di-zo 11-17u