Wat is dat voor een land... ... dat dissidenten wegstuurt?

Wat is dat voor een land... ... dat dissidenten wegstuurt? Treibjagd auf Politikerin Die Zeit Hirsi Ali faces deportation from Holland Time Die Zeit Hirsi Ali faces deportation from Holland Time Time Berichtgeving uit het buitenland pagina 4 en 5 Verslag Kamerdebat pagina 6 en 7 Verklaring Hirsi Ali en commentaarpagina 18 en 19 The Wall Street Journal pagina 4 en 5 Verslag Kamerdebat pagina 6 en 7 Verklaring Hirsi Ali en commentaar pagina 18 en 19 The Wall Street Journal pagina 6 en 7 Verklaring Hirsi Ali en commentaarpagina 18 en 19 The Wall Street Journal pagina 18 en 19 The Wall Street Journal Foto Dirk-Jan Visser Foto: Dirk-Jan Visser Biddinghuizen: 02-05-2003 zomaar een foto. Visser, Dirk-Jan

Berichtgeving uit het buitenland pagina 4 en 5

Verslag Kamerdebat pagina 6 en 7

Verklaring Hirsi Ali en commentaar pagina 18 en 19

The Wall Street Journalpagina 4 en 5