Televisie Overige Films

Drive Me Crazy (John Schultz, 1999, VS). Tienerkomedie. Populaire Melissa Joan Hart sluit strategische alliantie met rebelse buurjongen om andere jongen aan de haak te slaan voor het grote schoolfeest. Titelsong van Britney Spears. Ook met Adrian Grenier, Stephen Collins. RTL5, 20.30-22.20u., onderbroken door reclame.

Head of State (Chris Rock, 2003, VS). Politieke satire van en met komiek Chris Rock. Te elfder ure naar voren geschoven, zwarte presidentskandidaat weigert de sympathieke stemmentrekker uit te hangen en vertelt zowaar de waarheid! Ook met Bernie Mac, Dylan Baker. Veronica, 21.40-23.15u., onderbroken door reclame.

The Man Who Knew Too Little (Jon Amiel, 1997, VS). Melige spionagekomedie met Bill Murray als onnozele Amerikaan die in Londen Russische maffiosi en Engelse geheim agenten abusievelijk voor ingehuurde acteurs houdt. BBC1, 0.20-1.50u.