Hirsi Ali naar het Kremlin?

Zeg, gaan we melig doen? In mijn poll over Rusland’s president in 2008 zijn onlangs Mark Rutte en Hirsi Ali als kanshebbers toegevoegd. Nu staat het Hirsi Ali natuurlijk weer vrij asiel aan te vragen in Moskou  (pas op voor skinheads!), maar een zacht ei als Rutte: snowballs chance in hell. Van alle Nederlanders heeft alleen Rita Verdonk de ijzeren vuist en de noodzakelijke karaktertrekken (ambitie, wreedheid, botheid) voor het Kremlin. Nee, dit is GEEN aansporing om haar kandidaat te

Zeg, gaan we melig doen? In mijn poll over Rusland’s president in 2008 zijn onlangs Mark Rutte en Hirsi Ali als kanshebbers toegevoegd. Nu staat het Hirsi Ali natuurlijk weer vrij asiel aan te vragen in Moskou  (pas op voor skinheads!), maar een zacht ei als Rutte: snowballs chance in hell. Van alle Nederlanders heeft alleen Rita Verdonk de ijzeren vuist en de noodzakelijke karaktertrekken (ambitie, wreedheid, botheid) voor het Kremlin. Nee, dit is GEEN aansporing om haar kandidaat te stellen!! Hier vindt u de serieuze kandidaten…

    • Coen van Zwol