Vader kookt (2)

Heleen Fey schrijft: “Deze trotse vaders hebben allebei drie kindertjes met hetzelfde geboortejaar. Al koken deze papa's niet vaak: bij grotere projecten staan ze vooraan. Zo draaien ze hun hand niet om voor het hoogtepunt van het jaar: de gevulde “Kerstkip'.“

Vader kookt (2) klik@nrc.nl Heleen Fey schrijft: „Deze trotse vaders hebben allebei drie kindertjes met hetzelfde geboortejaar. Al koken deze papa’s niet vaak: bij grotere projecten staan ze vooraan. Zo draaien ze hun hand niet om voor het hoogtepunt van het jaar: de gevulde ‘Kerstkip’.”
Vader kookt (2) klik@nrc.nl Heleen Fey schrijft: „Deze trotse vaders hebben allebei drie kindertjes met hetzelfde geboortejaar. Al koken deze papa’s niet vaak: bij grotere projecten staan ze vooraan. Zo draaien ze hun hand niet om voor het hoogtepunt van het jaar: de gevulde ‘Kerstkip’.” Fey, Heleen