Eerste namen Lowlands bekend

Biddinghuizen. Massive Attack, Anouk, Urban Dance Squad en Muse zijn enkele artiesten die naar Lowlands komen. De organisatie van het muziekevenement maakte gisteren de eerste namen bekend. De veertiende editie van Lowlands is van 18 tot en met 20 augustus. Andere artiesten die hun optredens hebben bevestigd, zijn onder anderen Arctic Monkeys, Bloc Party, HIM, Fun Lovin` Criminals, Hard-Fi, Tiga, Jawat, The Opposites, Pete Philly & Perquisite, Spinvis en Wir Sind Helden. Meer namen worden de komende weken bekendgemaakt. Oorspronkelijk stond ook Audioslave gepland, maar die hebben de gehele Europese tournee afgezegd. Naast muziek zijn er op Lowlands ook weer diverse andere activiteiten zoals Lowlands University met lezingen van bekende Nederlanders en het discussieprogramma Coolpolitics.