Lada Kalina: lekker ruim, lekker warm

Terugkomend op de jongste generatie Lada’s: de marketing is nog niet ideaal. Gisteravond bladerde ik door de persmap over ‘both mass-produced and promising LADA cars.’ Wat staat daar over de nieuwe Lada Kalina? ‘Door opening angles and doorway size is made large enough to help get in and out for a driver and occupants.’  Dat is geruststellend: bestuurders en bijrijders kunnen dus zowel in- als

Terugkomend op de jongste generatie Lada’s: de marketing is nog niet ideaal. Gisteravond bladerde ik door de persmap over ‘both mass-produced and promising LADA cars.’ Wat staat daar over de nieuwe Lada Kalina?

‘Door opening angles and doorway size is made large enough to help get in and out for a driver and occupants.’ 

Dat is geruststellend: bestuurders en bijrijders kunnen dus zowel in- als uitstappen. Minder geruststellend is het volgende: 

‘An effective heating system also adds to comfortable feeling inside the car. When driving in the city at an ambient temperature of minus 200C the heater can raise the temperature in the compartment up to plus 310C.’ 

Je huivert bij de gedachte wat die verwarming doet als de temperatuur daalt tot minus 250 graden Celsius.

    • Coen van Zwol