Industriële tijdmachine

De AvtoVaz-fabriek is een industriële tijdmachine. In Toljatti lopen per minuut nog altijd twee klassieke Zjigoeli’s van de band, een omgebouwde Fiat-124 uit 1966. Kijk hier op welke manier ze de autodeuren van de Zjigoeli maken. En dat levert deze auto op.           En kijk daarna hoe nog geen twintig meter verderop de jongste werknemers van AvtoVaz

De AvtoVaz-fabriek is een industriële tijdmachine.

zhiguli.jpgIn Toljatti lopen per minuut nog altijd twee klassieke Zjigoeli’s van de band, een omgebouwde Fiat-124 uit 1966. Kijk hier op welke manier ze de autodeuren van de Zjigoeli maken. En dat levert deze auto op.

 

 

 

 

 

lada_kalina.jpgEn kijk daarna hoe nog geen twintig meter verderop de jongste werknemers van AvtoVaz deuren voor de Lada Kalina in elkaar zetten. Het voordeel van deze knapen: ze eten niet, ze klagen niet en ze stelen niet. Dat levert deze auto op.

Voor de 114.000 werknemers van AvtoVaz zijn ze minder goed nieuws.

    • Coen van Zwol