toneel Lucy in the Sky

Toneel Lucy in the Sky De halfzussen Yolande Bertsch en Frédérique Spigt hebben samen een voorstelling gemaakt over het Japanse kampverleden van hun moeder, waarbij haar dagboek het uitgangspunt is. Bertsch, actrice, maakte in de jaren zeventig naam bij het Werkteater; Spigt is zangeres. ,,De voorstelling heeft een sterke therapeutische betekenis, die vooral door Yolande Bertsch wordt uitgebuit. [...] Het verschil in achtergrond tussen de halfzussen blijkt ook uit het spel. Frédérique Spigt is wars van toneelspel-met-hartzeer. Met haar rauwe, indrukwekkende stem zingt ze enkele liederen, geschreven door Corrie van Binsbergen, die weinig toegevoegd spel behoeven.” Kester Freriks, 11 mei 2006 Tournee t/m 2/6. Inl. www.LucyInTheSky.nl of 070-3469159. ***

De halfzussen Yolande Bertsch en Frédérique Spigt hebben samen een voorstelling gemaakt over het Japanse kampverleden van hun moeder, waarbij haar dagboek het uitgangspunt is. Bertsch, actrice, maakte in de jaren zeventig naam bij het Werkteater; Spigt is zangeres.

,,De voorstelling heeft een sterke therapeutische betekenis, die vooral door Yolande Bertsch wordt uitgebuit. [...] Het verschil in achtergrond tussen de halfzussen blijkt ook uit het spel. Frédérique Spigt is wars van toneelspel-met-hartzeer. Met haar rauwe, indrukwekkende stem zingt ze enkele liederen, geschreven door Corrie van Binsbergen, die weinig toegevoegd spel behoeven.” Kester Freriks, 11 mei 2006

Tournee t/m 2/6. Inl. www.LucyInTheSky.nl of 070-3469159.