Surfen op een cruiseschip

Surfen op een cruiseschip Bayonne, 13 mei. Een surfer oefent op de golfmachine aan boord van ’s werelds grootste cruiseschip Freedom of the Seas, dat sinds deze maand vaart. Het schip dat ruim 300 meter lang is, 15 dekken telt en 4.370 gasten kan herbergen, is verder nog uitgerust met onder meer een klimmuur en een ijsbaan. Flatscreen tv’s zijn aanwezig in de meeste kamers. Draadloos internetten is ook mogelijk. Freedom of the Seas is eigendom van het Amerikaanse bedrijf Royal Carribean International, dat nog 19 andere cruiseschepen heeft. Foto AP ** EMBARGO UNTIL 7:30 A.M. FRIDAY, MAY 12 ** Eugene Zhuravlev, center right, of Ukraine rides a small surfboard on a Flowrider wave machine aboard the Freedom of the Seas, the world's largest cruise ship, as it was docked in Bayonne, N.J., Thursday, May 11, 2006. Miami-based Royal Caribbean Cruises' newest liner will be docked in New York harbor and Cape Liberty in Bayonne over the next few days before it leaves on May 18 for a trip to Boston. (AP Photo/Mike Derer) Associated Press