Real life soap

Real life soap Is dan niets meer privé? Dagelijks trok de webcam gericht op een nest van een broedend paartje Amerikaanse zeearenden bij het Canadese eiland Hornby meer dan tienduizend bezoekers. De indrukwekkende roofvogels met hun karakteristieke witte kop en hun gele snavel en poten hadden in maart twee eieren gelegd. Eind april stonden ze op uitkomen, en de internetgemeenschap hield het paar met stijgende belangstelling in de gaten. Maar de Eagle Eye Cam registreerde begin mei een drama in plaats van een heuglijke geboorte. Beide eieren bleken onvruchtbaar en werden door de arenden uit het nest gewerkt. Inmiddels is het gelukt om bij een ander nest (met twee kuikens!) een webcam te plaatsen. (SV) www.infotecbusinesssystems.com www.bargraph.com/eagle Foto afp TO GO WITH AFP STORY In this undated image taken from Douglas Carrick's webcam, two bald eagles guard their nest and eggs at Hornby Island in the western coast of Canada. For weeks, the camera pointed at a nest has streamed their life to as many as 10 million Internet watchers each day, becoming one of the worlds most popular websites. "Its absolutely bizarre," said David Hancock, who put the eagle images on line. In a lifetime devoted to nature issues, the 68-year-old biologist and book publisher said he has never seen such a huge audience enthralled with wild animals. AFP PHOTO/GETTY OUT =NO SALES=
Real life soap Is dan niets meer privé? Dagelijks trok de webcam gericht op een nest van een broedend paartje Amerikaanse zeearenden bij het Canadese eiland Hornby meer dan tienduizend bezoekers. De indrukwekkende roofvogels met hun karakteristieke witte kop en hun gele snavel en poten hadden in maart twee eieren gelegd. Eind april stonden ze op uitkomen, en de internetgemeenschap hield het paar met stijgende belangstelling in de gaten. Maar de Eagle Eye Cam registreerde begin mei een drama in plaats van een heuglijke geboorte. Beide eieren bleken onvruchtbaar en werden door de arenden uit het nest gewerkt. Inmiddels is het gelukt om bij een ander nest (met twee kuikens!) een webcam te plaatsen. (SV) www.infotecbusinesssystems.com www.bargraph.com/eagle Foto afp TO GO WITH AFP STORY In this undated image taken from Douglas Carrick's webcam, two bald eagles guard their nest and eggs at Hornby Island in the western coast of Canada. For weeks, the camera pointed at a nest has streamed their life to as many as 10 million Internet watchers each day, becoming one of the worlds most popular websites. "Its absolutely bizarre," said David Hancock, who put the eagle images on line. In a lifetime devoted to nature issues, the 68-year-old biologist and book publisher said he has never seen such a huge audience enthralled with wild animals. AFP PHOTO/GETTY OUT =NO SALES= AFP

Is dan niets meer privé? Dagelijks trok de webcam gericht op een nest van een broedend paartje Amerikaanse zeearenden bij het Canadese eiland Hornby meer dan tienduizend bezoekers. De indrukwekkende roofvogels met hun karakteristieke witte kop en hun gele snavel en poten hadden in maart twee eieren gelegd. Eind april stonden ze op uitkomen, en de internetgemeenschap hield het paar met stijgende belangstelling in de gaten.

Maar de Eagle Eye Cam registreerde begin mei een drama in plaats van een heuglijke geboorte. Beide eieren bleken onvruchtbaar en werden door de arenden uit het nest gewerkt. Inmiddels is het gelukt om bij een ander nest (met twee kuikens!) een webcam te plaatsen. (SV)

www.infotecbusinesssystems.com

www.bargraph.com/eagle