Internet Voorkeur

Strandwebcams. Helaas, het lijkt erop dat het voorlopig gedaan is met het zomerse weer. Voor wie toch een beetje in de gaten wil houden wat er op het strand gebeurd, zijn er flink wat strandwebcams die uitkomst bieden. Op zo’n cam kan je natuurlijk ook zien of het met lekker weer nog wel zin heeft om naar het strand te gaan, of dat elke laatste korrel zand al bezet is.Op de site van kustgids.nl wordt een aantal van dit soort strandcams verzameld. In grote gedeelten van de wereld is het gelukkig vaker goed weer dan in Nederland. Als u bij het plannen van de vakantie wilt kijken hoe de stranden er bij liggen, is de beachcam-afdeling van de site webworldcam.com een mooie portal. Hier staan honderden camera’s te uwer beschikking, van Australië tot Wales. Veel van deze cams staan op de branding gericht. Dat is speciaal gedaan voor de surf-toeristen, die daardoor weten wanneer het zin heeft de plank onder de arm te nemen en af te reizen naar het strand. Handig als u te moe bent om uit het hotelraam te kijken.www.kustgids.nl/beachcam/ www.webworldcam.com/Webcam_Key_Word/Webcam_Beach.html