BRIDGET (VERVOLG)

Mr. H.A. Marquart Scholtz protesteert in een ingezonden brief (zaterdag 6 mei) tegen het ‘hevig raketten’ van Spunk-columnist Maarten Post op de Playboy-foto’s van Bridget. Nu ben ik zelf jong en lees ik NRC, kan ik uren nadenken bij Opinie&Debat, maar desondanks heb ik het Playboy-stukje van Post met een glimlach gelezen. Het heeft wel iets herkenbaars, dat schijnt met de hormoonhuishouding te maken te hebben. Zelf denk ik juist dat de krant veel meer zou kunnen op dit gebied. Vraag Bridget voor een centerfold in maandblad M ten bate van een straathondjesfonds. Illustreer een Europadiscussie met een pin-up van Katalijne Buitenweg. Verlevendig het debat over de fiscalisering van de AOW met het wulpse kontje van Wouter Bos. Heb je gelijk geen nrc.next meer nodig.

Kevin Levie, Rotterdam

    • Kevin Levie