THEATER

THEATER Faust’s Licht Faust’s Licht (1985) van componist Guus Janssen en librettist Friso Haverkamp naar ‘Doctor Faustus Lights the Lights’ van Gertrude Stein, krijgt na allerlei concertversies eindelijk een scènische wereldpremière. De regie is van Miranda Lakerveld met live en kinetisch geschilderde projecties van Norman Perryman. Faust’s Licht: 17, 18, 20 mei 20u30; 21 mei 14u30 Bethaniënklooster; info@bethanienklooster.nl Projectie Norman Perryman
THEATER Faust’s Licht Faust’s Licht (1985) van componist Guus Janssen en librettist Friso Haverkamp naar ‘Doctor Faustus Lights the Lights’ van Gertrude Stein, krijgt na allerlei concertversies eindelijk een scènische wereldpremière. De regie is van Miranda Lakerveld met live en kinetisch geschilderde projecties van Norman Perryman. Faust’s Licht: 17, 18, 20 mei 20u30; 21 mei 14u30 Bethaniënklooster; info@bethanienklooster.nl Projectie Norman Perryman Perryman, Norman

Faust’s Licht Faust’s Licht (1985) van componist Guus Janssen en librettist Friso Haverkamp naar ‘Doctor Faustus Lights the Lights’ van Gertrude Stein, krijgt na allerlei concertversies eindelijk een scènische wereldpremière. De regie is van Miranda Lakerveld met live en kinetisch geschilderde projecties van Norman Perryman.

Faust’s Licht: 17, 18, 20 mei 20u30; 21 mei 14u30 Bethaniënklooster; info@bethanienklooster.nl