Televisie Overige Films

How To Lose a Guy in 10 Days (Donald Petrie, 2003, VS). Romantische komedie naar het gelijknamige zelfhulpboek. Kate Hudson geeft bleek gestalte aan de heldin die zoveel mogelijk idiote neuroses mag etaleren omdat zij wordt gekoppeld aan een man (Matthew McConaughey) die omwille van een weddenschap alles van haar pikt. Net5, 20.30-22.40u.

Patriot Games (Phillip Noyce, 1992, VS). Even vakkundige als zielloze thriller waarin Harrison Ford en zijn gezin (echtgenote Anne Archer en dochter Thora Birch) doelwit worden van wraakactie van broer van IRA-terrorist. Veronica, 20.35-22.50u.

Crazy (Heddy Honigmann, 1999, Nederland). Intens observerende bioscoopdocumentaire portretteert Nederlandse militairen die naar muziek luisteren en zo herinnerd worden aan wat zij hebben meegemaakt tijdens hun uitzending als vredeshandhavers in opdracht van de Verenigde Naties. Ned.1, 23.20-0.20u.