Spelen op nieuwe Playstation 3

Spelen op nieuwe Playstation 3 Los Angeles, 11 mei. Bezoekers van de E3, de Electronic Entertainment Expo, spelen op de nieuwe Playstation-spelcomputer. De PS3 komt in november op de markt. Met de nieuwe Playstation brengt Sony als laatste van de drie grote spelcomputerproducenten zijn zogenoemde next generation console op de markt. Microsoft lanceerde vorig jaar de Xbox 360. Nintendo presenteerde eerder op de E3 de Wii, de opvolger van zijn GameCube. Met de Playstation 2 was Sony marktleider op het gebied van spelcomputers. Ruim 70 procent van alle gamers speelde op deze console. De goede cijfers die Sony eerder dit jaar bekendmaakte, waren mede te danken aan het succes van de PS2. Foto AFP Vistiors test new games at the Playstation 3 display at the 2006 Electronic Entertainment Expo (E3) at the Los Angeles Convention Center 10 May 2006. The PS3 will go on sale in Japan 11 November and in North America and Europe six days later. E3, the world's premier computer and video game industry trade event, runs from May 10-12. AFP PHOTO/Robyn BECK
Spelen op nieuwe Playstation 3 Los Angeles, 11 mei. Bezoekers van de E3, de Electronic Entertainment Expo, spelen op de nieuwe Playstation-spelcomputer. De PS3 komt in november op de markt. Met de nieuwe Playstation brengt Sony als laatste van de drie grote spelcomputerproducenten zijn zogenoemde next generation console op de markt. Microsoft lanceerde vorig jaar de Xbox 360. Nintendo presenteerde eerder op de E3 de Wii, de opvolger van zijn GameCube. Met de Playstation 2 was Sony marktleider op het gebied van spelcomputers. Ruim 70 procent van alle gamers speelde op deze console. De goede cijfers die Sony eerder dit jaar bekendmaakte, waren mede te danken aan het succes van de PS2. Foto AFP Vistiors test new games at the Playstation 3 display at the 2006 Electronic Entertainment Expo (E3) at the Los Angeles Convention Center 10 May 2006. The PS3 will go on sale in Japan 11 November and in North America and Europe six days later. E3, the world's premier computer and video game industry trade event, runs from May 10-12. AFP PHOTO/Robyn BECK AFP