Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar De Nederlandse versie van de rockopera Jesus Christ Superstar verwierf maar liefst acht nominaties. Met nieuwe, verrassende arrangementen hebben regisseur Eenens en dirigent Robert Jan Kamer de musical opgefrist. Grote verdienste is dat de reli-kitsch is vervangen door nieuwe, krachtige beelden. Tournee: inl.: 0900-300500; www.musical.nl Foto Deen van Meer Jesus Christ Superstar door Joop van den Ende Theaterprodukties regie: Paul Eenens premiere 03.11.05 Stadsschouwburg Utrecht op de foto: Dieter Troubleyn (Jezus) en Casey Francisco (Maria Magdelena) fotograaf Deen van Meer, aangesloten bij de beroepsvereniging van fotografen GKf bij gebruik naamsvermelding verplicht deze foto mag vrij van auteursrechtvergoeding gebruikt worden voor persdoeleinden in het kader van de produktie fotograaf Deen van Meer Oudezijdsvoorburgwal 221 1012 EX Amsterdam tel.: 06.53617774 Postbank 3560388 t.n.v. In Beeld email: deeninbeeld@wanadoo.nl Meer, Deen van

De Nederlandse versie van de rockopera Jesus Christ Superstar verwierf maar liefst acht nominaties. Met nieuwe, verrassende arrangementen hebben regisseur Eenens en dirigent Robert Jan Kamer de musical opgefrist. Grote verdienste is dat de reli-kitsch is vervangen door nieuwe, krachtige beelden.

Tournee: inl.: 0900-300500; www.musical.nl