Grizzly Man

Grizzly Man Timothy Treadwell was een Amerikaan van twaalf ambachten en dertien ongelukken die afgleed naar de drank en drugs tot hij tijdens een vakantie op Alaska herboren werd als dierenbeschermer. Door interviews met vrienden en familie en met behulp van de homevideo's van Timothy Treadwell maakte Werner Herzog de film Grizzly Man over deze dierenbeschermer die in Alaska zo vertrouwd met beren omging dat hij uiteindelijk door een ervan werd opgegeten. Regie: Werner Herzog. In Kriterion, Amsterdam, Chassé, Breda, Filmhuis Leeuwarden.

Timothy Treadwell was een Amerikaan van twaalf ambachten en dertien ongelukken die afgleed naar de drank en drugs tot hij tijdens een vakantie op Alaska herboren werd als dierenbeschermer. Door interviews met vrienden en familie en met behulp van de homevideo's van Timothy Treadwell maakte Werner Herzog de film Grizzly Man over deze dierenbeschermer die in Alaska zo vertrouwd met beren omging dat hij uiteindelijk door een ervan werd opgegeten.

Regie: Werner Herzog. In Kriterion, Amsterdam, Chassé, Breda, Filmhuis Leeuwarden.