Fabchannel

Fabchannel webvoorkeur Opnieuw viel de Nederlandse muzieksite Fabchannel.com dinsdag in de prijzen. De site won een Webby Award in de categorie muziek. Vorig jaar kreeg de site al de Prix Europa 2005 voor beste Europese internetproductie. Op de muzieksite zijn inmiddels 560 concerten uit de Melkweg en Paradiso in Amsterdam te bekijken. Hierdoor is het mogelijk een concert dat je al een paar jaar geleden hebt bezocht weer terug te zien. Het aardige van de website is dat er heel makkelijk ‘gezapt’ kan worden in de concerten. Tijdens het bekijken van een optreden verschijnt namelijk de complete setlist. Hierdoor zijn mindere nummers gemakkelijk over te slaan. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je titels van onbekende nummers niet te weten komt. Op de site staat aangekondigd welke optredens binnenkort live via internet te volgen zijn. Zo zal het optreden van The Presidents of The USA op 24 mei in Paradiso tegelijkertijd op de site te zien zijn. Bekijk concerten op: www.fabchannel.com

Opnieuw viel de Nederlandse muzieksite Fabchannel.com dinsdag in de prijzen. De site won een Webby Award in de categorie muziek. Vorig jaar kreeg de site al de Prix Europa 2005 voor beste Europese internetproductie. Op de muzieksite zijn inmiddels 560 concerten uit de Melkweg en Paradiso in Amsterdam te bekijken. Hierdoor is het mogelijk een concert dat je al een paar jaar geleden hebt bezocht weer terug te zien. Het aardige van de website is dat er heel makkelijk ‘gezapt’ kan worden in de concerten. Tijdens het bekijken van een optreden verschijnt namelijk de complete setlist. Hierdoor zijn mindere nummers gemakkelijk over te slaan. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je titels van onbekende nummers niet te weten komt. Op de site staat aangekondigd welke optredens binnenkort live via internet te volgen zijn. Zo zal het optreden van The Presidents of The USA op 24 mei in Paradiso tegelijkertijd op de site te zien zijn. Bekijk concerten op: www.fabchannel.com