Bruce Springsteen

Bruce Springsteen 'The Boss' moet zijn meerdere erkennen in Pete Seeger, de folkpionier die centraal staat op Bruce Springsteens nieuwe album We Shall Overcome - The Seeger Sessions. Als logische stap na zijn albums The Ghost of Tom Joad en Devils & Dust duikt Springsteen verder in het Amerikaanse folkverleden en waagt hij zich met een akoestische band (geen E Street-bandleden behalve echtgenote Patti Scialfa) aan standards als My Oklahoma home en kinderliedje Froggie went a-courtin'. 16 mei Heineken Music Hall, Amsterdam-ZO. Foto Alex Brandon Bruce Springsteen performs during the 2006 New Orleans Jazz and Heritage Festival in New Orleans, Sunday, April 30, 2006. (AP Photo/Alex Brandon) Associated Press

'The Boss' moet zijn meerdere erkennen in Pete Seeger, de folkpionier die centraal staat op Bruce Springsteens nieuwe album We Shall Overcome - The Seeger Sessions. Als logische stap na zijn albums The Ghost of Tom Joad en Devils & Dust duikt Springsteen verder in het Amerikaanse folkverleden en waagt hij zich met een akoestische band (geen E Street-bandleden behalve echtgenote Patti Scialfa) aan standards als My Oklahoma home en kinderliedje Froggie went a-courtin'.

16 mei Heineken Music Hall, Amsterdam-ZO.