Bob, Bob, Bob en Bob

Bob, Bob, Bob en Bob Een geestige middagétude over vier mannen, die Bob heten, geregisseerd door Gerardjan Rijnders. In het viertal zijn de levensfasen van de man te herkennen, van puberteit tot midlifecrisis. Naar de vorm is Bob etc. zeer hedendaags: de anonieme mannen praten met elkaar door mobiele telefoons. Bellevue, Amsterdam. Aanvang: 12u; 020-5305301; www.theaterbellevue.nl Foto Ben van Duin Bellevue Lunchtheater Bob Bob Bob Bob & Bob regie Gerard Jan Rijnders tekst:Joost II Sickenga spel:Ruben Brinkman,Jochum ten Haaf,Wim van der Grijn en Roef Ragas Duin, Ben van

Een geestige middagétude over vier mannen, die Bob heten, geregisseerd door Gerardjan Rijnders. In het viertal zijn de levensfasen van de man te herkennen, van puberteit tot midlifecrisis. Naar de vorm is Bob etc. zeer hedendaags: de anonieme mannen praten met elkaar door mobiele telefoons.

Bellevue, Amsterdam. Aanvang: 12u; 020-5305301; www.theaterbellevue.nl