BEELDENDE KUNST

The Red Dress Samen met dertig jongeren uit de Amsterdamse Bijlmer maakten kunstenaars Elma van Imhoff en Saskia van Santen Kolff de tentoonstelling The Red Dress in Imagine IC. Het basispatroon van een rode jurk werd door de jongeren bewerkt tot eigenzinnige creaties waarin onder andere Afrikaanse, Arabische, Caraïbische en Zuid-Amerikaanse invloeden te herkennen zijn.
The Red Dress Samen met dertig jongeren uit de Amsterdamse Bijlmer maakten kunstenaars Elma van Imhoff en Saskia van Santen Kolff de tentoonstelling The Red Dress in Imagine IC. Het basispatroon van een rode jurk werd door de jongeren bewerkt tot eigenzinnige creaties waarin onder andere Afrikaanse, Arabische, Caraïbische en Zuid-Amerikaanse invloeden te herkennen zijn.

The Red DressSamen met dertig jongeren uit de Amsterdamse Bijlmer maakten kunstenaars Elma van Imhoff en Saskia van Santen Kolff de tentoonstelling The Red Dress in Imagine IC. Het basispatroon van een rode jurk werd door de jongeren bewerkt tot eigenzinnige creaties waarin onder andere Afrikaanse, Arabische, Caraïbische en Zuid-Amerikaanse invloeden te herkennen zijn.

The Red Dress t/m 30 juni in Imagine IC, Bijlmerplein 1006-1008. Inl 020-4894866, www.imagineic.nl