Bankdirecteur Theo Kraan komt om bij ongeluk

Den Bosch, 11 mei. Theo Kraan, directeur effecten en beleggingen bij Van Lanschot Bankiers, is gisteren omgekomen bij een ongeluk, zei de Bossche bank vanmorgen. Kraan kwam in 2004 in dienst bij Van Lanschot nadat deze CenE Bankiers had opgekocht waar Kraan ook directeur effecten was. Daarvoor werkte hij jarenlang bij ABN Amro. Kraan is bekend onder beleggers omdat hij veelvuldig optrad in de media en presentaties gaf, afgelopen najaar nog op de Dag van het Aandeel van de Vereniging voor effectenbezitters. De politie had al bekendgemaakt dat een 60-jarige man uit Zeist op een recreatieterrein in Loon op Zand om het leven was gekomen toen zijn klein model open jeep omsloeg. De politie sluit niet uit dat Kraan kort voor het ongeluk onwel is geworden.