6 Ding

Genummerde sokken

www.10socks.com, 67 euro

Toegegeven, niemand houdt van het ophangen van de was. De wasdroger is een ideale uitvinding. Helaas zijn sokken nog altijd te kwetsbaar om in de machine gedroogd te worden. Ophangen aan de waslijn dan maar. Het lijkt een onmogelijke taak om na de was twee identieke sokken terug te vinden. Vreemd genoeg raken sokken altijd zoek in de was. En om de een of andere reden gebeurt dat nooit per paar. Resultaat: een grijze sok voor je rechtervoet en een zwarte voor je linker. Wat gebeurt er met je sokken nadat je ze in de machine hebt gestopt? Verandert het apparaat de vorm en de kleur van je sok? Gelukkig hoeft vanaf nu niemand zich meer zorgen te maken om verweesde sokken. Op de website 10socks.com, kun je sokken bestellen die per paar zijn genummerd van 1 tot en met 10. Of een sok nu uitgelubberd of verkleurd is, je weet altijd met welke andere sok hij een setje vormt. (BP)