Radio Voorkeur

Kunststof. Zangeres Rajae El Mouhandiz, die in Marokko werd geboren, vertelt over haar op eigen label uitgebrachte cd Incarnation . Radio 1, 19.04-20.00u.

De avonden. In het eerste uur een gesprek met de schrijfster Manon Spierenburg, die haar dochter en hond min of meer volgens dezelfde regels heeft opgevoed. Verder de Friese zangeres Nynke Laverman naar aanleiding van haar nieuwe cd De Maisfrou. In het tweede uur Theo van den Bogaard over het door hem samengestelde boek Mijn rust is heen, mijn hart is zwaar, over de mooiste liederen uit de klassieke muziek. In het laatste uur een reportage over de leden van het Netwerk Alternatieve Reizigers, oftewel NAR. 747AM, 20.02-23.00u.

Casa luna. Tv- en filmproducent Marc Dullaert is oprichter van Kids Right, een organisatie die aan de weg timmert met allerlei projecten om de rechten van kinderen te beschermen. Ter gelegenheid van het Kids Right gala met Andrea Bocelli aanstaande zaterdag een gesprek over zijn initiatief, de bestemmingen waar het geld naar toe gaat en de Kinder Nobelprijs. Radio 1, 0.04-0.45u.