Kind Carrière Koophuis Cokeverslaving

Kind Carrière Koophuis Cokeverslaving Cocaïne is in opmars onder jonge hoogopgeleiden. Reden: cocaïne en werk gaan probleemloos samen. Tenminste, in het begin. pagina 4 en 5 Foto Roger Cremers Nederland, Barneveld, 02-03-2006 SolutionS Addiction Treatment Consultants, de enige volwassen en succesvolle particuliere zorgverlener binnen de Nederland SolutionS biedt een integrale behandeling van doserings- en verslavingsproblemen, specifiek gericht op mannen en vrouwen uit de hogere sociale klasse. Het werkterrein omvat alcohol-, drugs-, seks-, gok-, medicijn- en nicotineverslaving, alsmede eetstoornissen. SolutionS hanteert speciale programmaÕs voor mannen, vrouwen en jongeren. (Tekst vanaf hun site) PHOTO AND COPYRIGHT ROGER CREMERS Gezondheidszorg Emoties Cremers, Roger

pagina 4 en 5