Eerste training Nederlands elftal

Eerste training Nederlands elftal Katwijk, 10 mei. Met achttien spelers is het Nederlands elftal gisteren begonnen aan de voorbereiding op het WK voetbal dat op 9 juni begint. Deze week wordt een vierdaagse oefensessie gehouden die bondscoach Marco van Basten gebruikt bij de vaststelling van de definitieve selectie van 23 spelers komende maandag. Van Basten herhaalde gisteren slechts drie centrumspitsen mee te willen nemen. Dat betekent dat van het kwartet Ruud van Nistelrooy, Dirk Kuijt, Jan Vennegoor of Hesselink en Klaas-Jan Huntelaar (rechts op de foto, in duel met André Ooijer) één speler moet vertrekken. „Ik ga eens rustig kijken wie er moet afvallen. Ik kijk niet naar namen of naar het verleden. Het gaat mij alleen om de indruk die de spelers deze week maken.” Tien internationals ontbraken gisteren omdat zij geblesseerd zijn of nog verplichtingen hebben bij hun club. Zes anderen uit de voorlopige selectie, onder wie Edgar Davids, werden niet uitgenodigd. Ruud van Nistelrooy wilde gisteren geen commentaar geven op zijn problemen bij Manchester United. Afgelopen weekeinde werd hij door manager Alex Ferguson weggestuurd. (Foto WFA) WFA67:TRAINING NEDERLANDS ELFTAL:KATWIJK;09MEI2006- Het Nederlands Elftal begon vandaag aan de eerste trainingsdag, als voorbereiding op het WK voetbal dat op 9 juni in Duitsland van start gaat. Vier dagen lang zal het elftal oefenen. Foto: Huntelaar en Ooijer. WFA/mc/str. Cees van Hoogdalem WFA
Eerste training Nederlands elftal Katwijk, 10 mei. Met achttien spelers is het Nederlands elftal gisteren begonnen aan de voorbereiding op het WK voetbal dat op 9 juni begint. Deze week wordt een vierdaagse oefensessie gehouden die bondscoach Marco van Basten gebruikt bij de vaststelling van de definitieve selectie van 23 spelers komende maandag. Van Basten herhaalde gisteren slechts drie centrumspitsen mee te willen nemen. Dat betekent dat van het kwartet Ruud van Nistelrooy, Dirk Kuijt, Jan Vennegoor of Hesselink en Klaas-Jan Huntelaar (rechts op de foto, in duel met André Ooijer) één speler moet vertrekken. „Ik ga eens rustig kijken wie er moet afvallen. Ik kijk niet naar namen of naar het verleden. Het gaat mij alleen om de indruk die de spelers deze week maken.” Tien internationals ontbraken gisteren omdat zij geblesseerd zijn of nog verplichtingen hebben bij hun club. Zes anderen uit de voorlopige selectie, onder wie Edgar Davids, werden niet uitgenodigd. Ruud van Nistelrooy wilde gisteren geen commentaar geven op zijn problemen bij Manchester United. Afgelopen weekeinde werd hij door manager Alex Ferguson weggestuurd. (Foto WFA) WFA67:TRAINING NEDERLANDS ELFTAL:KATWIJK;09MEI2006- Het Nederlands Elftal begon vandaag aan de eerste trainingsdag, als voorbereiding op het WK voetbal dat op 9 juni in Duitsland van start gaat. Vier dagen lang zal het elftal oefenen. Foto: Huntelaar en Ooijer. WFA/mc/str. Cees van Hoogdalem WFA WFA

Met achttien spelers is het Nederlands elftal gisteren begonnen aan de voorbereiding op het WK voetbal dat op 9 juni begint. Deze week wordt een vierdaagse oefensessie gehouden die bondscoach Marco van Basten gebruikt bij de vaststelling van de definitieve selectie van 23 spelers komende maandag.

Van Basten herhaalde gisteren slechts drie centrumspitsen mee te willen nemen. Dat betekent dat van het kwartet Ruud van Nistelrooy, Dirk Kuijt, Jan Vennegoor of Hesselink en Klaas-Jan Huntelaar (rechts op de foto, in duel met André Ooijer) één speler moet vertrekken. „Ik ga eens rustig kijken wie er moet afvallen. Ik kijk niet naar namen of naar het verleden. Het gaat mij alleen om de indruk die de spelers deze week maken.” Tien internationals ontbraken gisteren omdat zij geblesseerd zijn of nog verplichtingen hebben bij hun club. Zes anderen uit de voorlopige selectie, onder wie Edgar Davids, werden niet uitgenodigd.

Ruud van Nistelrooy wilde gisteren geen commentaar geven op zijn problemen bij Manchester United. Afgelopen weekeinde werd hij door manager Alex Ferguson weggestuurd. (Foto WFA)