Televisie Overige Films

Hard To Kill (Bruce Malmuth, 1990, VS). Tweede actiefilm met mannetjesputter Steven Seagal. Na zeven jaar in coma gelegen te hebben, breekt hij met sadistisch genoegen de botten van de schurken die destijds zijn familie aan mootjes schoten. Met Kelly Le Brock als beeldschone verpleegster. Veronica, 22.50-0.45u., onderbroken door reclame.

I Love a Man in Uniform (David Wellington, 1993, Canada). Kleurloos psychologisch drama. Bijrolacteur vereenzelvigt zich al te zeer met zijn rol van politieman. Met Tom McCamus, Brigitte Bako. ARD, 0.20-1.50u., nagesynchroniseerd.

Wer fuhr den grauen Ford? (Otto Wernicke 1950, West-Duitsland). Misdaadfilm met documentaire inslag, over jonge criminelen die een buitenstaander dwingen mee te doen aan een roofoverval, zou begrip willen kweken voor naoorlogse ontworteling. Met Otto Wernicke zelf, Ursula Herking. ARD, 1.55-3.20u.