Slappe lach (1)

Rogier Verkade schrijft: ‘Een dia, een maand geleden gevonden bij het vuilnis in Amsterdam. ‘Slappe lach' is een tamelijk zuinige omschrijving van mijn staat toen ik deze dia voor het eerst zag - ik deed het bijna in mijn broek van het lachen. De enige achtergrondinformatie bij de dia is de tekst ‘Verjaardag '71'. Inmiddels is de foto achtergrond op mijn bureaublad en beleef ik er nog dagelijks lol aan.’

Slappe lach (1) klik@nrc.nl Rogier Verkade schrijft: „Een dia, een maand geleden gevonden bij het vuilnis in Amsterdam. ‘Slappe lach’ is een tamelijk zuinige omschrijving van mijn staat toen ik deze dia voor het eerst zag - ik deed het bijna in mijn broek van het lachen. De enige achtergrondinformatie bij de dia is de tekst ‘Verjaardag ’71’. Inmiddels is de foto achtergrond op mijn bureaublad en beleef ik er nog dagelijks lol aan.” Iedere dag staat in klik@nrc.nl een foto van een lezer. Het thema van de foto’s wisselt elke week en wordt door de redactie vastgesteld. Deze week is het thema ‘slappe lach’. Je foto (tot 750 kB groot) moet in jpg-formaat zijn. Vergeet niet in je e-mail een beschrijving (ongeveer 150 woorden) van de foto te geven. Heb je een foto waarop je slappe lach hebt? Mail hem naar klik@nrc.nl OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Slappe lach (1) klik@nrc.nl Rogier Verkade schrijft: „Een dia, een maand geleden gevonden bij het vuilnis in Amsterdam. ‘Slappe lach’ is een tamelijk zuinige omschrijving van mijn staat toen ik deze dia voor het eerst zag - ik deed het bijna in mijn broek van het lachen. De enige achtergrondinformatie bij de dia is de tekst ‘Verjaardag ’71’. Inmiddels is de foto achtergrond op mijn bureaublad en beleef ik er nog dagelijks lol aan.” Iedere dag staat in klik@nrc.nl een foto van een lezer. Het thema van de foto’s wisselt elke week en wordt door de redactie vastgesteld. Deze week is het thema ‘slappe lach’. Je foto (tot 750 kB groot) moet in jpg-formaat zijn. Vergeet niet in je e-mail een beschrijving (ongeveer 150 woorden) van de foto te geven. Heb je een foto waarop je slappe lach hebt? Mail hem naar klik@nrc.nl OLYMPUS DIGITAL CAMERA