Nooit te oud om elkaar de liefde te verklaren

De Britse Katy Malcolm (95) en de Nederlander Gerrit Boden (86) zijn onderweg naar het gemeentehuis in Vries (in de Drentse gemeente Tynaarlo), waar ze elkaar gisteren het ja-woord hebben gegeven.

Nooit te oud om elkaar de liefde te verklaren Door een onzer redacteuren Rotterdam. De Britse Katy Malcolm (95) en de Nederlander Gerrit Boden (86) zijn onderweg naar het gemeentehuis in Vries (in de Drentse gemeente Tynaarlo), waar ze elkaar gisteren het ja-woord hebben gegeven. Katy ontmoette Gerrit tien jaar geleden in haar woonplaats Bournemouth (Groot-Brittannië) in een boekenzaak. Sindsdien pendelde het stel iedere drie maanden tussen Bournemouth en Eelde, de woonplaats van Gerrit. „Ze wilden elkaar geen moment missen”, zegt Jane Cazemier, kleindochter van de bruidegom. Het stel woont, nu Katy een verblijfsvergunning heeft gekregen, samen in Eelde. Katy was al eerder 27 jaar getrouwd, haar eerste man overleed 45 jaar geleden. Gerrits eerste vrouw, waarmee hij 49 jaar in de echt was verbonden, overleed 13 jaar geleden. Zij was een goede vriendin van... Katy. Foto Sake Elzinga Nederland - Vries ( Gemeente Tynaarlo ) - Drenthe - 08-04-2006 Huwelijk tussen de Engelse Kathy Malcom 95 jaar en de Nederlander Gerrit Boden 86 jaar in het gemeentehuis van de gemeente Tynaarloo. Beiden wonen samen in Eelde. Foto : Sake Elzinga
Nooit te oud om elkaar de liefde te verklaren Door een onzer redacteuren Rotterdam. De Britse Katy Malcolm (95) en de Nederlander Gerrit Boden (86) zijn onderweg naar het gemeentehuis in Vries (in de Drentse gemeente Tynaarlo), waar ze elkaar gisteren het ja-woord hebben gegeven. Katy ontmoette Gerrit tien jaar geleden in haar woonplaats Bournemouth (Groot-Brittannië) in een boekenzaak. Sindsdien pendelde het stel iedere drie maanden tussen Bournemouth en Eelde, de woonplaats van Gerrit. „Ze wilden elkaar geen moment missen”, zegt Jane Cazemier, kleindochter van de bruidegom. Het stel woont, nu Katy een verblijfsvergunning heeft gekregen, samen in Eelde. Katy was al eerder 27 jaar getrouwd, haar eerste man overleed 45 jaar geleden. Gerrits eerste vrouw, waarmee hij 49 jaar in de echt was verbonden, overleed 13 jaar geleden. Zij was een goede vriendin van... Katy. Foto Sake Elzinga Nederland - Vries ( Gemeente Tynaarlo ) - Drenthe - 08-04-2006 Huwelijk tussen de Engelse Kathy Malcom 95 jaar en de Nederlander Gerrit Boden 86 jaar in het gemeentehuis van de gemeente Tynaarloo. Beiden wonen samen in Eelde. Foto : Sake Elzinga Elzinga, Sake

Katy ontmoette Gerrit tien jaar geleden in haar woonplaats Bournemouth (Groot-Brittannië) in een boekenzaak. Sindsdien pendelde het stel iedere drie maanden tussen Bournemouth en Eelde, de woonplaats van Gerrit.

‘Ze wilden elkaar geen moment missen’, zegt Jane Cazemier, kleindochter van de bruidegom. Het stel woont, nu Katy een verblijfsvergunning heeft gekregen, samen in Eelde.

Katy was al eerder 27 jaar getrouwd, haar eerste man overleed 45 jaar geleden. Gerrits eerste vrouw, waarmee hij 49 jaar in de echt was verbonden, overleed 13 jaar geleden. Zij was een goede vriendin van... Katy.