NAC blijft actief in eredivisie, doelman Zoetebier in Breda

Rotterdam, 9 mei. NAC Breda speelt ook het komende seizoen in de hoogste afdeling van de Nederlandse voetbalcompetitie, de eredivisie. De club uit Brabant speelde gisteravond in de play-offs om promotie en degradatie gelijk tegen FC Volendam: 0-0. Omdat het eerste duel tussen beide ploegen, vrijdag in Volendam, eindigde in een overwinning (1-2) voor NAC, was het gelijkspel voldoende voor handhaving. NAC speelde vanaf de 55ste minuut met tien man, nadat Timothy Derijck van het veld werd gestuurd met twee gele kaarten. NAC maakte gisteren eveneens bekend dat Edwin Zoetebier komend seizoen doelman is in Breda. Zoetebier, afgelopen zondag 36 jaar geworden, tekent een contract voor twee jaar. Hij was de afgelopen twee seizoenen in dienst van PSV en keepte daarvoor bij onder meer Feyenoord, Vitesse en Volendam.