Televisie Overige films

Buying the Cow (Walt Becker, 2002, VS). Waarom zou je een koe kopen (trouwen), als je de melk (seks) ook gratis kunt krijgen? Aldus het motto van de hoofdpersoon in een vulgaire komedie over mannelijke bindingsangst. Met spel van Jerry O'Connell, Bridgette Wilson. Veronica, 21.40-23.10u., met reclame.

Demolition Man (Marco Brambilla, 1993, VS). Vederlichte actie-comedy stelt Sylvester Stallone in de gelegenheid om uitbundig zelfspot te bedrijven. Als 'de Sloper' komt hij in actie tegen een vervaarlijke goeroe (Wesley Snipes) die in een toekomstig, paradijselijk Los Angeles een verhuld totalitaire maatschappij heeft gecreëerd. ZDF, 22.15-24.00u., nagesynchroniseerd.

The Mod Squad (Scott Silver, 1999, VS). Bioscoopversie van tv-serie uit jaren zestig. Drie jeugddelinquenten, onder wie Claire Danes, worden gestrikt voor undercover-werk in de onderwereld van L.A. BBC1, 0.45-2.15u.