Ajax viert feest

Supporters van Ajax schreeuwen hun vreugde uit nadat hun team de beker heeft gewonnen. Klaas-Jan Huntelaar maakte gisteravond in blessuretijd het winnende doelpunt in de finale tegen PSV, wat zorgde voor een intense vreugde in De Kuip in Rotterdam.

Ajax viert feest Rotterdam. Supporters van Ajax schreeuwen hun vreugde uit nadat hun team de beker heeft gewonnen. Klaas-Jan Huntelaar maakte gisteravond in blessuretijd het winnende doelpunt in de finale tegen PSV, wat zorgde voor een intense vreugde in De Kuip in Rotterdam. Voor de fans van de club uit Amsterdam betekent de bekerwinst een mooi einde van een matig seizoen. Hun club speelde vaak teleurstellend zwak voetbal, maar plaatste zich via de play-offs toch voor de voorronde van de Champions League. Daar kwam dus gisteravond nog de KNVB-beker bij, waardoor Ajax toch met een trofee het seizoen afsluit. Voor de trainer van de club, Danny Blind, betekent de bekerwinst mogelijk een afscheid. De clubleiding weigerde de afgelopen weken het vertrouwen in de trainer uit te spreken. Deze foto is in verschillende formaten op mooi papier tegen betaling te bestellen via nrc.nl/webshop. Binnenkort zullen ook andere foto's uit nrc.next te koop komen. Foto Bas Czerwinski 07-05-2006, ROTTERDAM. GATORADE CUP AJAX - PSV. AJAX FANS VIEREN DE OVERWINNING. FOTO BAS CZERWINSKI Czerwinski, Bas

Voor de fans van de club uit Amsterdam betekent de bekerwinst een mooi einde van een matig seizoen. Hun club speelde vaak teleurstellend zwak voetbal, maar plaatste zich via de play-offs toch voor de voorronde van de Champions League. Daar kwam dus gisteravond nog de KNVB-beker bij, waardoor Ajax toch met een trofee het seizoen afsluit.

Voor de trainer van de club, Danny Blind, betekent de bekerwinst mogelijk een afscheid. De clubleiding weigerde de afgelopen weken het vertrouwen in de trainer uit te spreken.

Deze foto is in verschillende formaten op mooi papier tegen betaling te bestellen via nrc.nl/webshop. Binnenkort zullen ook andere foto's uit nrc.next te koop komen.