Uitrusten voor de Kentucky Derby

Uitrusten voor de Kentucky Derby Vandaag wordt in de Amerikaanse stad Louisville voor de 132ste keer de grootste paardenrace van de Verenigde Staten, de Kentucky Derby, gehouden. Voor een van de stallen neemt een groom daags voor de wedstrijd een moment rust. Het paard lijkt zich er niet om te bekommeren en staat gedwee het tukje toe.Voor de wedstrijd van morgen is het Paard Balance van trainer David Hofmans de grote favoriet. Hij staat met 1 tegen 2 genoteerd bij de bookmakers. Wait a While van trainer Tedd Pletcher en jockey Garret Gomez worden tot zijn grooste rivalen gerekend, evenals Bushfire van trainer Eddie Kenneally en jockey Cornelio Velasques. (Foto AP) Outrider Lee Miller rests on his horse, Steve, between afternoon races at Churchill Downs, Friday, May 5, 2006 in Louisville, Ky. (AP Photos/Amy Sancetta)
Uitrusten voor de Kentucky Derby Vandaag wordt in de Amerikaanse stad Louisville voor de 132ste keer de grootste paardenrace van de Verenigde Staten, de Kentucky Derby, gehouden. Voor een van de stallen neemt een groom daags voor de wedstrijd een moment rust. Het paard lijkt zich er niet om te bekommeren en staat gedwee het tukje toe.Voor de wedstrijd van morgen is het Paard Balance van trainer David Hofmans de grote favoriet. Hij staat met 1 tegen 2 genoteerd bij de bookmakers. Wait a While van trainer Tedd Pletcher en jockey Garret Gomez worden tot zijn grooste rivalen gerekend, evenals Bushfire van trainer Eddie Kenneally en jockey Cornelio Velasques. (Foto AP) Outrider Lee Miller rests on his horse, Steve, between afternoon races at Churchill Downs, Friday, May 5, 2006 in Louisville, Ky. (AP Photos/Amy Sancetta) Associated Press