Stukken bijgewerkt: Pimp my ride

Dan nog even een stuk uit het katern Leven. Was in Californië bij West Coast Customs, de mannen die het woord ‘pimpen’ populair hebben gemaakt. Wat bleek? Ze waren helemaal niet zo gelukkig met de MTV-hitserie. „Je denkt toch niet echt dat ik graag een espresso-apparaat in een auto zet, wel?”, vroeg de baas van

pimp.jpgDan nog even een stuk uit het katern Leven. Was in Californië bij West Coast Customs, de mannen die het woord ‘pimpen’ populair hebben gemaakt. Wat bleek? Ze waren helemaal niet zo gelukkig met de MTV-hitserie. „Je denkt toch niet echt dat ik graag een espresso-apparaat in een auto zet, wel?”, vroeg de baas van de garage Ryan Friedlingshaus.

De zorgen gingen verder. Ze waren er niet echt rijk op geworden en de werknemers hadden onderling nogal wat haat en nijd. De mannen die we op tv zagen, waren autoverkopers. Wisten niet eens hoe je moet lassen. Lees maar.

    • Freek Staps