Lies en de regenboog

Er was eens een regenboog. Dat betekent dat de zon schijnt en dat het regent. Lies ging naar het bos. Ze zag een regenboog met wel tien kleuren. Mooie Regenboog. Toen kwam papa. Hij zei, “wat een mooie regenboog'. Ze gingen samen wandelen. Dat was leuk. Ze gingen een ijsje eten, dat was leuk. Maar oh, jee, de regenboog is weg. Toen gingen ze naar huis. Ze gingen eten.

Lies en de regenboog Er was eens een regenboog. Dat betekent dat de zon schijnt en dat het regent. Lies ging naar het bos. Ze zag een regenboog met wel tien kleuren. Mooie Regenboog. Toen kwam papa. Hij zei, “wat een mooie regenboog'. Ze gingen samen wandelen. Dat was leuk. Ze gingen een ijsje eten, dat was leuk. Maar oh, jee, de regenboog is weg. Toen gingen ze naar huis. Ze gingen eten. Eigen regenboogverhaal van Camille Bergsma, 6 jaar, uit Breda

Eigen regenboogverhaal van Camille Bergsma, 6 jaar, uit Breda